• Apash dah 35tahun uolls!! - Last month 17/07/17 (cantik date kan) birthday tuan tanah kedaung yang ke 35tahun. Sweet 35!! Sweet ke pon ntah. ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Setiap kali birthday orang expect A...
    2 weeks ago
  • Aqiff kena chicken pox! - Kejadian berlaku pada 16 mei 2017 Nasib baik ada cuti kuarantin for 5 days tak termasuk sabtu ahad ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Kat muka byk.. front abdomen tak byk sgt.. tapi...
    4 weeks ago
  • Tempat dan Aktiviti Menarik di Bratislava - Bratislava ialah ibu negara Slovakia. Ia sebuah negara yang terletak di tengah2 antara Czech Republic, Austria, Hungary, Ukraine dan Poland. Slovakia sebel...
    3 months ago
  • April Baby Coming Soon! - Lamanya tak update blog. Cerita memang macam-macam ada dalam kepala, tapi masa sangatlah limited. Selalunya tak ada masa nak sort photos *(resize and filte...
    4 months ago
  • Unboxing my new Nescafe Gold Blend Barista - Hey fellas! Just to let you know that I have got myself a yummy sexy personal barista at home. Am I lucky or what? Haha… Not that barista with the beard fr...
    9 months ago
  • Cara Untuk Memutihkan Kasut dan Baju Sekolah - Assalamualaikum Bila dah mempunyai anak yang bersekolah, antara isu yang menjadi topik hangat mak-mak muda lagi hot termasuk saya ialah isu kasut sekolah...
    1 year ago
  • I am a milk factory and I am proud of it... - From where we leave the blog atmosphere, I actually got pregnant and had given birth to a healthy bouncy baby boy somehow about 19 months ago. Khalis is gr...
    1 year ago
  • salam 2015 - * ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠฺฉู… * ใ“ใ‚“ใซใกใฏ q(^_~)p i miss blogging miss jotting down my life journey.. maybe i should start blogging again..
    1 year ago
  • Good bye - My last post. Good bye Subscribe to my updates
    1 year ago
  • Lari paling jauh - Hai hai hai... Tak sangka rupenye dah lama aku tak update blog. Eh sebenarnye aku dah lupe pun yang aku ni pernah membela seekor blog. Tiba tiba masa drive...
    2 years ago
  • Her book - 365 days with the Prophet Muhammad - First i want to review this book of hers that we havent finished it yet even though we bought this last year! Reason being, I told Nasya that we will read ...
    2 years ago
  • Lesson learned today.. - Today PPKI celebrate our annual Pre-Graduation & Birthday Celebration for our special kids. I sat next to my new boy and his mother. My new boy H is a br...
    2 years ago
  • Sarang Apakah Ini? - Fuhhhhh fuhhhhhhh Assalamualaikummmmmmmmmmmmm Sebbaik ingat lagi password blog sendu ni. Klau tidak, memang jatuh hukum campak blog ke Lautan Hindi je. W...
    3 years ago
  • Kelambi Kids T Shirt Art Class - come join the fun with us at Kelambi Kids.
    3 years ago
  • The Next Attempt - You must be wondering why all of a sudden I start blogging again. What, no? Nevermind...I am actually practicing my writing (although this can't be regarde...
    3 years ago
  • *ehem* - Assalamualaikum tuan tanah.. Tuan tanah dah lupa tanah.. Takpela.. Janji tak lupa password sudah kan.. kihkihkihh.. Nampak sangat ko dah xde keje kan elly, ...
    4 years ago
  • Yaya terkini - ASSALAMUALAIKUM... Masyallah setelah sekian lama aku tak update blog, baru sekrang aku tergerak hati nak update blog. Ramai yang bertanya di FB, email ma...
    4 years ago
  • MYR 1 horse ride - MYR 1 is still valid and it is valid for something that we thought is expensive. But this is only available at Taman Tasik Titiwangsa KL. Yes, ppl MYR 1 fo...
    4 years ago
  • - KISAH WILLIAM YAU ZHEN ZHONG - - I'm pretty sure by now almost semua mother's kat Malaysia tau pasal kisah mendiang adik Willain Yau Zhen Zhong kan? Tak tau?? Then sila la google. Huhu.. ...
    4 years ago
  • Remember me? - Hello :) Ah... where I should start? Almost a year without writing anything. this is soo awkward haha Some of my favorite blogger stop writing. well... not...
    4 years ago
  • Throwback Thursday : The worst day in my entire life so far. - Hari tu kami bertiga sangat happy sebab kami akan dapat tau gender baby. Dah excited nak start shopping barang baby. Tapi...rupanya hari tu hari paling ...
    4 years ago
  • JovianRTW 2012 baybeh! - 4 hours worth of queuing! from 7am to 11am berboxing secara aman with the rest of jovian's gorgeous girls. finally got my hands on my Jeanne. JovaC was out...
    4 years ago
  • salam penghujung ramadhan...semoga kita sentiasa dibawah payung rahmat - eeerrk mayi akal sudaaaaa....lama weh tak asah otak dan jemari tuk karang mengarang.... apapun ai totap merindui uolsssssssssssss
    5 years ago
  • Lama Hilang - Tajuk tiru Ummi Kini kembali :) Picture taken on the way to office. Beautiful clouds:) Beautiful day:)
    5 years ago
  • Assalamualaikum.. - Pekabo? ;) Lama giler Minggu Tomyam ye dok? Ampunn.. Okeh, harini terajin nak share something ngan korang (yg sudi). Esok kan bebudak dah start schooling ...
    6 years ago
  • Away - Hi people! I will be away from blogging for now until God knows when. I don't go anywhere. I'm still here in this country and I still work at my working p...
    6 years ago
  • MPH Offline - Owwwhh.. Sungguh terharu. MPH website is been blocked by company network. So seronok. Ingat nak beli buku Wardina, 'Siapa Alien?' Perkara sudah diajukan k...
    7 years ago
  • new life ... - Salam to everyone. It has been almost 4 months I've been fully housewife. The routine is not that bad actually if you can tackle it. Now at least i've more...
    7 years ago